Hoe Sweatshirt Dress

te verheffen << >

Koop de look

Heb je een sweatshirtjurk in je kast en vraag je je af hoe je deze kunt stylen of verslijten? Als jij dit bent en je vraagt ​​je af hoe je sweatshirtjurk kunt verheffen en het een stuk stijlvoller kunt maken, is dit bericht iets voor jou. Een van de dingen die ik leuk vind aan sweatshirtjurken is dat het zeer comfortabel is. Met veel mensen die vanuit huis werken, is het een gemakkelijk stuk om te dragen. Loungewear hoeft niet alleen binnen of couch -outfit te zijn. Er zijn zo veel sweatshirtjurken die binnenshuis tot buiten kunnen worden gedragen. Het kan ook op een elegante manier worden versleten voor brunch, lunch of diner.

<< >

Eenvoudige manieren om je sweatshirt -jurk dit voorjaar te verheffen:

Voeg een blazer toe: een van de grote trends dit voorjaar is oversized blazer. Om je sweatshirt -jurk te verheffen, voeg je een oversized in een andere kleurentoon toe dan het sweatshirt voor contrast.
Voeg een statement -laarzen toe: een statement -laarzen kunnen een basisoutfit naar een nieuw niveau brengen. Deze YSL -laarzenstijl en kleur verheven deze look absoluut.
Statement Bag: Het is opmerkelijk hoe een statement -tas een look kan upgraden. Ik kies ervoor om deze look te combineren met mijn Fendi -tas. Deze gestructureerde tas, stijl en kleur complimenteren de look.
Wollen hoed: maak wollen hoed een van je must-have. Wool Fedora -hoeden voegen een speciale touch toe aan elke look en deze witte wollen hoed is het beste voor lente en verder.
Gouden sieraden: het toevoegen van gouden sieraden kan elke outfit verheffen. Voor deze look heb ik gouden oorbellen van Mango toegevoegd.

Naast de items hierboven, kun je ook je sweatshirt-jurk verheffen door deze te combineren met statementhakken (pompen en sandalen), sneakers (witte sneakers zijn een must-have voor de lente en zomer) en flats (voeg een pop van kleur toe met kleur met Je bent plat om je sweatshirtjurk te laten opvallen).

Hier zijn sweatshirtjurken om te proberen:

<< >

U kunt ook genieten:

Wat te dragen om dit najaar te werken …

De beste manier om uw nieuwe …

De beste winter -outfit om nu te dragen

Hoe je er elegant uitziet met stijgbeugel leggings

Wees op de hoogte.

Meld u aan met uw e -mailadres om nieuws en updates te ontvangen.

Voornaam

Voornaam

Voornaam

Voornaam

Achternaam

Achternaam

Achternaam

Achternaam

e-mailadres

e-mailadres

e-mailadres

e-mailadres

Abonneren

Bedankt voor het abonneren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *