Bedrijfsaspiranten kunnen deze trendingkleding dit najaar 2019

Aspiranten labelen en verkopen
02/01/2019, geplaatst door Alanic Global
Wat is het om een ​​‘markt opportunist’ te zijn voor de eigenaar van kleine kledingbedrijven?

Wanneer een markttrend naar voren komt, ga je hem halen voordat een van je concurrenten dat doet.
Je houdt de modescene van beroemdheden scherp in de gaten. en beslis wat voor soort of variëteiten van slijtage tot groothandel.
Je doet marktonderzoek dat je helpt te weten over de komende kledingtrends. U groothandel dienovereenkomstig.

Een markt opportunist zijn geeft u een voorsprong in deze overcompetitieve markt, wint u talloze nieuwe klanten en verhoogt uiteindelijk uw inkomsten en winst aanzienlijk gemakkelijk.

Als je een van deze opportunisten bent, zijn hier 5 kledingartikelen die trending zijn in de wereldwijde modescene 2019. Groothandel ze onmiddellijk; Of beter, koop en verkoop ze onder uw eigen labelnaam. Top Private Label Apparel Producers bieden deze variëteiten tegen een zeer handige prijsklasse.

Athleisure Wears- Geen andere kledingvariëteiten kunnen vandaag de rage van Athleisure-draagt ​​bij de rage. Een sport- of atletische slijtage gedragen door mensen tijdens normale vrijetijdsactiviteiten, de trend van deze slijtage is elke dag hoog op tolhoog. Vooral aantrekkelijk de jonge consumenten, joggers, zweet, shorts en fitness T -stukken zijn de haves voor dit najaar. Top Private Label -kledingproducenten en providers bieden talloze hoogwaardige en trendy variëteiten van deze athleisure -slijtage.
Jorts- denim shorts stijgen tegenwoordig hoog in vraag- en dat is op de afdeling mannen. Cool, comfortabel en met top beroemdheden zoals Justin Beiber Fanning deze trend, moeten kleine bedrijven zeker Jorts voor mannen opslaan.
Flanellen broek- Terwijl flanellen t-shirts de afgelopen jaren veel vraag hebben gehad, is Flannel Pants net de partij binnengekomen. Met name aantrekkelijk de consumenten die graag vetgedrukt zijn, deze broeken zijn kleurrijk en opvallend en zijn populair bij zowel de vrouwelijke als de mannelijke klanten. Hoewel de volledige broek veel meer wordt geëist, kun je zelfs flanellen capris en shorts in groothandel.
Superhero geïnspireerde T-stukken- we zijn niet eens halverwege 2019 en we zagen al enkele van de belangrijkste superheldenfilms- Dawn of Justice, Civil War, Deadpool. en superhelden geïnspireerde gesublimeerde T-shirts zijn veel vraag naar veel vraag in de consumentenmarkt. Mogelijk heb je ze al op voorraad, of heb je enorm veel klanten die je benaderen voor deze T -stukken. Bulk ze vandaag, als je dat nog niet doet!
Sublimated jassen- verdwenen zijn dagen dat conventionele soorten jassen en hoodies een beroep zouden doen op iedereen. Met de opkomst van kleurstofsublimatieprint is de vraag naar sublimatie -uitklautingen met hetzelfde tempo verbeterd. Ze zijn trendy, gewaagd, comfortabel en kunnen de drager uit de menigte halen en kunnen haar/hem er vertrouwen en stijlvol uit laten zien.

Dit zijn de 5 trending slijtage van dit najaar, wiens rage en vraag ongeëvenaard is op de consumentenmarkt. Neem contact op met de fabrikanten van private label kleding, label deze dragen onder uw eigen merknaam en begin te verkopen. Wees een pro opportunist.

Tags:
private label kleding
Private Label Apparel Fabrikanten
Private Label -kleding
Private Label kledingfabrikanten
Private Label Fitness Clothing

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Drie trainingskleding die uitstekende geschenken kunnen zijn voor fysieke fitnessverslaafden!

Drie trainingskleding die uitstekende geschenken kunnen zijn voor fysieke fitnessverslaafden!
21/01/2019, gepubliceerd door Alanic Global
Wanneer het gaat om schenken, beginnen we allemaal op ons hoofd te krabben! Het ontdekken van het ideale geschenk is een uitdagende taak, nietwaar? Als u echter een slimme Gift-gever wilt zijn, moet u gewoon begrijpen wat de persoon, die het geschenk gaat krijgen, het meest leuk vindt. Dit maakt het eenvoudig voor u om het beste cadeau te selecteren.

Nu, talloze mensen zijn fitnessbewust, gaan ze op routinematige basis naar het fitnesscentrum. Als je een buddy hebt die zich voordoet als een fysieke fitnessverslaafde, kan niets een veel beter geschenk zijn dan een fysieke fitnessuitrusting voor hem/haar. Hier zijn 3 beste geschenkkeuzes voor degenen die zichzelf graag fit houden.
Gesublimeerde hoodies:
Tegenwoordig zijn all-over prints echt prominent aanwezig onder de fysieke fitnessverslaafden, vooral vanwege de langdurige kleuren. Dus als je een buddy hebt die van de sportschool houdt, kan een sublimatie -hoodie het allerbeste cadeau voor hem zijn. Degenen die een aantal ingenieuze zaken willen, evenals vereiste groothandel fysieke fitnesskleding, moeten in contact komen met de gesublimeerde Hoodies -producenten die op het beste moment de beste hoeveelheid bieden. Sublimatie is ook de allerbeste keuze wanneer het aanpassing betreft. Als u gepersonaliseerde gesublimeerde fysieke fitnesshoodies vereist om te distribueren onder uw leden van uw fitnesscentrum, kunnen de topproducenten van de training u helpen.

Sportbeha voor de in vorm dames:
Of het nu je moeder, broer of zus of je fitnesscentrumleden is, een sportbeha kan zeker een dame geïnspireerd houden voor lichaamsbeweging. Dus als je wilt dat de vrouwen van je fitnesscentrum routinematig naar je klas gaan, kun je gewoon sportbeha’s kopen in bulk en onder hen distribueren. Het kopen in bulk zal niet alleen uw kosten verlagen, maar het zal ook de hoge kwaliteit garanderen als u de beste groothandel fabrikant voor fysieke fitheid hebt geselecteerd. Als u een winkel heeft, neem dan de meest recente sportbeha’s mee die veel meer klanten naar uw winkel zullen trekken.
Yogabroek voor een rustiger geest:
Iemand motiveren voor yoga is als het helpen van een hechte buddy en niets kan het veel beter doen dan een paar gladde en veelzijdige yogabroek. De meest recente stijlen van yogabroeken zien er niet alleen stijlvol uit, maar deze bieden de Supreme Comfort aan de gebruikers. Dus als je op zoek bent naar een cadeau voor je yoga-liefhebber meisje-vriend, dan zijn een paar yoga-legging het ideaal. Aan de andere kant, als je een yoga -trainer bent en talloze stagiairs hebt die naar je klas gaan, kan het kopen van yogabroeken in bulk om elk van hen een fantastisch idee te zijn. Naast yoga leert je dankbaarheid, net zo goed als je het allereerst moet laten zien aan je stagiairs die je klas tot leven brengen, nietwaar? Neem contact op met de beste groothandelsproducenten voor fysieke fitnesskleding om de meest recente yogabroek te bemachtigen.

Tags:
groothandel fysiek fitnesskleding
Groothandel fysieke fitnesskleding
Groothandel fysieke fitnesskleding VS
Trainingskleding groothandel
Trainingskleding Groothandel USA

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Dump de saaie manier van Sporting Polo Shirt

Sloot de saaie manier van Sporting Polo Shirt
28/02/2020, geplaatst door Alanic Global
Welnu, het komt neer dat de polo helemaal niet zachtjes met dingen kon opschieten, het veranderde zichzelf voor een succesvolle terugkeer. Dus, over het hoofd zien van eenvoudige pikjes en je motto -hert doen cijfers, het poloshirt heeft een aantal ernstige shapeshifting gedaan en kan nu geen manier om elk deel van je kast binnen te dringen, nogmaals.

De polo -shirts zijn de afgelopen tijd in stationaire, niet -denkende wijze veranderd. Maar nu symboliseren meer doordachte ontwerpkeuzes van groothandelskleding USA -makers dat het hebben van een poloshirt niet langer een saaie kleermakerskeuze is.

Laten we eens kijken naar enkele van de stylingopties die we hebben voor deze garderobe -basis:
Weg van de knoppen
Tenzij u deel uitmaakt van een indie -tribute -band, moet de kraag op uw poloshirt standaard open zijn. Verbazingwekkend, het open kraagpolo -shirt is geen modieuze zet, de stijl spreekt voor een patroon zonder knoppen als kraag. De pracht van deze duidelijke verandering is dat de eliminatie van die bindende constructies voorkomt dat het poloshirt hert -feestvibes uitgeeft.
Mix en match met een pak
In de tijd van de athleisure neemt het arme lang vergeten pak een beetje in de muur van roem. Maar een poloshirt is precies het juiste dat de nieuwste aanraking van een symbolische schaduw geeft. Het is vrij eenvoudig om van de voordelen van de voordelen te plukken. Geef zwart, grijs, zelfs marineblauw, probeer het oude oude shirt en stropdas. Het is moeilijk om te verknoeien met tinten en een tonale polo die de kleur van uw pak nabootst en wonderen zal verrichten als een contrasterend ontwerp.

Zoek naar strepen
Als de hoeveelheid Retina-Blazing levendige herenkleding die momenteel de rondes doet, elke vorm van boodschap heeft verzonden, dat wil zeggen dat de eenvoud dood is. In een tijd als deze overspoelen gestreepte polo’s de markt met verschillende ontwerpen die trots en luid hun aanwezigheid markeren!

Herengroothandelsleveranciers die de nieuwste ontwerpen van Polo in hun winkel willen opnemen, kunnen in contact komen met een van de populaire fabrikanten. Ga door hun enorme collectie, kies de benodigde stukken en plaats de bulkorder. Het ondersteuningsteam zal u voor hetzelfde bereiken.

Tags:
Herengroothandel kleding
Herengroothandel kledingfabrikanten
Heren Groothandel kleding VS
Herengroothandelsleveranciers
Polo shirts herenfabrikanten
Polo shirts heren groothandel
Polo -shirts groothandel
Groothandel Clothing USA

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen