Bedrijfsaspiranten kunnen deze trendingkleding dit najaar 2019

Aspiranten labelen en verkopen
02/01/2019, geplaatst door Alanic Global
Wat is het om een ​​‘markt opportunist’ te zijn voor de eigenaar van kleine kledingbedrijven?

Wanneer een markttrend naar voren komt, ga je hem halen voordat een van je concurrenten dat doet.
Je houdt de modescene van beroemdheden scherp in de gaten. en beslis wat voor soort of variëteiten van slijtage tot groothandel.
Je doet marktonderzoek dat je helpt te weten over de komende kledingtrends. U groothandel dienovereenkomstig.

Een markt opportunist zijn geeft u een voorsprong in deze overcompetitieve markt, wint u talloze nieuwe klanten en verhoogt uiteindelijk uw inkomsten en winst aanzienlijk gemakkelijk.

Als je een van deze opportunisten bent, zijn hier 5 kledingartikelen die trending zijn in de wereldwijde modescene 2019. Groothandel ze onmiddellijk; Of beter, koop en verkoop ze onder uw eigen labelnaam. Top Private Label Apparel Producers bieden deze variëteiten tegen een zeer handige prijsklasse.

Athleisure Wears- Geen andere kledingvariëteiten kunnen vandaag de rage van Athleisure-draagt ​​bij de rage. Een sport- of atletische slijtage gedragen door mensen tijdens normale vrijetijdsactiviteiten, de trend van deze slijtage is elke dag hoog op tolhoog. Vooral aantrekkelijk de jonge consumenten, joggers, zweet, shorts en fitness T -stukken zijn de haves voor dit najaar. Top Private Label -kledingproducenten en providers bieden talloze hoogwaardige en trendy variëteiten van deze athleisure -slijtage.
Jorts- denim shorts stijgen tegenwoordig hoog in vraag- en dat is op de afdeling mannen. Cool, comfortabel en met top beroemdheden zoals Justin Beiber Fanning deze trend, moeten kleine bedrijven zeker Jorts voor mannen opslaan.
Flanellen broek- Terwijl flanellen t-shirts de afgelopen jaren veel vraag hebben gehad, is Flannel Pants net de partij binnengekomen. Met name aantrekkelijk de consumenten die graag vetgedrukt zijn, deze broeken zijn kleurrijk en opvallend en zijn populair bij zowel de vrouwelijke als de mannelijke klanten. Hoewel de volledige broek veel meer wordt geëist, kun je zelfs flanellen capris en shorts in groothandel.
Superhero geïnspireerde T-stukken- we zijn niet eens halverwege 2019 en we zagen al enkele van de belangrijkste superheldenfilms- Dawn of Justice, Civil War, Deadpool. en superhelden geïnspireerde gesublimeerde T-shirts zijn veel vraag naar veel vraag in de consumentenmarkt. Mogelijk heb je ze al op voorraad, of heb je enorm veel klanten die je benaderen voor deze T -stukken. Bulk ze vandaag, als je dat nog niet doet!
Sublimated jassen- verdwenen zijn dagen dat conventionele soorten jassen en hoodies een beroep zouden doen op iedereen. Met de opkomst van kleurstofsublimatieprint is de vraag naar sublimatie -uitklautingen met hetzelfde tempo verbeterd. Ze zijn trendy, gewaagd, comfortabel en kunnen de drager uit de menigte halen en kunnen haar/hem er vertrouwen en stijlvol uit laten zien.

Dit zijn de 5 trending slijtage van dit najaar, wiens rage en vraag ongeëvenaard is op de consumentenmarkt. Neem contact op met de fabrikanten van private label kleding, label deze dragen onder uw eigen merknaam en begin te verkopen. Wees een pro opportunist.

Tags:
private label kleding
Private Label Apparel Fabrikanten
Private Label -kleding
Private Label kledingfabrikanten
Private Label Fitness Clothing

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *