Hoe veel gerechten je bezit (en welke patronen?)

We zijn een deelnemer aan het Amazon Services LLC Associates -programma, een aangesloten advertentieprogramma dat is gemaakt om een ​​te leveren, geeft aan dat we vergoedingen kunnen verdienen door te linken naar Amazon.com en aangesloten locaties.
Hier is een willekeurige vraag die ik niet denk dat we hebben besproken: hoe veel gerechten je bezit, hoe krijg je meestal nieuwe sets en welke sets of porseleinen patronen heb je momenteel?
Ik heb eerder geschreven over hoe ik me eind jaren ’20 eeuwig single voelde, ik voelde me aarzelend om gerechten uit het college-tijdperk te upgraden en anders ‘huis op te zetten’ met dingen die ik altijd had geassocieerd met een bruiloft. Toen, op een dag tijdens het winkelen, zag ik een theekop waar ik absoluut van hield, en toen ik naar de rest van de set keek, leek het ongelooflijk geweldig en niet zo duur. (Het was de Tyler Florence -collectie van Mikasa.) Dus ik kreeg een paar gerechten. Mijn moeder, extatisch om me gerechten te krijgen, bleef stukken te koop vinden, dus ik eindigde met bijna alle stukken in de set.

Nu, helaas, bleek de set [blijkbaar te zijn] voor scheuren en chips, en sommige stukken waren uitzonderlijk zwaar of kwetsbaar – 15+ jaar later hebben we nog steeds veel stukken, maar gebruiken ze er nauwelijks een aantal. Toch nemen ze veel ruimte in beslag in onze kasten en laden.
Toen ik toen, toen ik ging trouwen, hebben we ons geregistreerd voor China (Lenox Westerly) en glaswerk (Waterford Lismore en Mikasa Cheers), en nogmaals, we kregen alle stukken-ik dacht echt dat ik vaak acht-persoons dinerfeestjes gooide, vaak, Ik veronderstel? (In feite zullen oude lezers onthouden dat in het begin in het begin van de weekend open draden China of bril bestond, alsof we allemaal samen voor een kopje koffie of een cocktail zaten.)
Voor flatware had ik een set van een Oneida -patroon gekregen waarvan ik dacht dat het Demeter werd genoemd op Century 21 (RIP), maar ik zie nu een volledige set die beschikbaar is op Amazon onder de naam “Diameter” en ik ben zo verleid! ! Jaren later zag ik ook een echt ongebruikelijke set blauw roestvrij staal uit Gorham voor ongeveer $ 60 per set (vanaf $ 200) en kreeg ik in de loop van een paar jaar/geschenken van mijn moeder acht sets.)
{gerelateerd: gooi je etentjes?}
Maar natuurlijk gebruiken we het China niet zo vaak, hoewel het gelukkig vaatwasser veilig is. Toen mijn kinderen peuters waren, kreeg ik veel zeer-hard-to-break-gerechten van Corelle-verdeelde platen! 9 ″ borden die ik veel meer gebruik dan full-size dinerborden! Mokken! Aanzienlijke kommen die geweldig zijn voor soep en popcorn! – en dat zijn degenen die we meestal allemaal gebruiken.
Dus in de loop der jaren heb ik een aantal prachtige borden of stukken gezien, maar ik aarzel echt om ze te krijgen omdat we niet de kastkamer hebben voor veel meer dan een paar stukken tegelijk. (Vooral gezien het feit dat ik veel meer in de verkoop van landgoed heb gekregen … Vaak kun je een hele set vinden met zoals 80 stuks voor minder dan $ 50!) Op dit moment krijg ik niet eens een cocktailglazen als ze in sets komen van vier, omdat we gewoon niet veel meer dan twee nodig hebben.

(En natuurlijk probeert mijn moeder me te herinneren aan alle verschillende China-sets die ze aan mij zal doorgeven uit haar collecties en beide grootmoeders, evenals mijn schoonmoeder en mijn tante. ))
Ik heb ongetwijfeld veel meningen hierover, en ik zou graag de jouwe horen-wat was je schotelsituatie in de post-college-jaren? Als u een formeel “set” of China -patroon hebt, wat is het dan? Voor degenen onder u die een beetje ouder zijn, hoe komt u meestal van oudere sets kwijt (of degradeert u ze naar opslag, zoals de kelder) en krijgen u nieuwe sets?
Stockfoto door middel van stencil.

Hoe je deze zomer

zwart op zwart draagt, veel meer dan vaak, mensen schuwen het dragen van donkere kleuren, vooral zwart tijdens het zomerseizoen, maar wanneer je geaccentueerd met kleuren, zul je gegarandeerd opvallen. Kleuraccessoires voegen een leuke look toe aan outfits zoals het bericht van vandaag waarop ik een vleugje kleur introduceerde door te combineren met statement gewaagde rode oorbellen; Het is moeilijk om de kleur op de monotone look te missen. Een andere manier waarop je een zwart op zwarte look voor de zomer kunt accentueren, is door te combineren met gekleurde hakken zoals rode hakken, de favoriete millennial roze kleur van Yellow Shoesor Summer. U kunt ook accessorize Juventus Thuisshirt met sjaals. Deze scarfandtropische sjaal zal geweldige toevoegingen maken aan je zomerkast.
Wat ik draag:
Kort (te koop hier, vergelijkbaar paar hier, veel meer hier) // blouse (hier, vergelijkbaar hier/hier, veel meer hier) // schoenen (hier, vergelijkbaar hier/hier) // oorbellen (hier, ook liefde Dit hier, veel meer Ghanees Voetbalelftal Thuisshirt hier)
Koop mijn uiterlijk

<< >

JavaScript is momenteel uitgeschakeld in deze browser. Reactiveer het om deze inhoud te bekijken.

U kunt ook genieten:

Hoe je lederen shorts toevoegt aan je …

Eenvoudige maar elegante manier om kleur te dragen …

Wat te dragen om dit najaar te werken UNAM Pumas Thuisshirt

Hoe je je nu voor de wintertocht kunt kleden

Wees op de hoogte.

Meld u aan met uw e -mailadres om nieuws en updates te ontvangen.

Voornaam

Voornaam

Voornaam

Voornaam

Achternaam

Achternaam

Achternaam

Achternaam

E-mailadres

E-mailadres

E-mailadres

E-mailadres

Abonneren

Bedankt voor het abonneren!

Wekelijkse nieuwsupdate

Vind je deze berichten leuk? Volg ons op Twitter of Facebook – dit is de bewerkte versie van wat we lezen! (We tweeten ook als we horen over een goede verkoop via onze Twitter -feed van Corporettedeals.) U kunt ons ook volgen op Pinterest en Instagram, of door onze RSS -feed.
Fashionista houdt van de nieuwe make -up en huidverzorgingslijn van het eerlijke bedrijf, eerlijke schoonheid.

Racked deelt het nieuws dat Eloquii nu schoenen aanbiedt in brede maten 7-12.
Fortune heeft hun Fortune Most Machtig Women -lijst 2015 aangekondigd.
De Productivity Pro vertelt over het kiezen van een communicatiemethode volgens de voorkeuren van uw collega’s en op de reactie die u hoopt te ontvangen.
Boven de wet merkt Redline op over een memo uit de jaren 1950 over het beleid van een bedrijf over het inhuren van ‘Lady Lawyers’.
Inc. beveelt een leiderschapsreeks van TED -gesprekken aan en benadrukt een paar tips. Inc. wordt ook een lijst met veelgebruikte zinnen afgerond.
Creativiteitspost reflecteert op het creatieve proces.
De New York Times probeerde de bijgewerkte iPhone, iPad en Apple TV uit.
Ik vind dit geweldig, en New York Mag doet dat ook: als je Serena Williams vraagt ​​waarom ze niet glimlacht, nou, je krijgt een eerlijk antwoord.
Voor je lach van de week (niet zoals Funny-Haha, maar … je zult zien), hier is een nieuwe video van McKinsey over gendervooroordeel op het werk [Autoplay Video].

Onlangs op corporettemoms …

We spraken over het gebruik en registreren van babydragers.
Kat deelde wat kleding voor werkende moeders, waaronder enkele basisprincipes van zwangerschap en wasbare kantoorkleding.

Hebben we iets gemist? Voeg ze hier toe of stuur ze naar news@corporette.com. bedankt! Ook: ben je een moeder of aanstaande moeder? Mis de nieuwsupdate van deze week niet bij corporettemoms.

Het werkkledingrapport van maandag: Ava Blouse

Onze dagelijkse werkkledingrapporten suggereren een stuk werkgeschikte kleding tegen verschillende prijzen.
Deze vintage-geïnspireerde blouse van L’Agence is gewoon subliem. Ik hou van de knoppen, de bandkraag en, natuurlijk, de kanten manchetten. Ik ben over het algemeen geen grote fan van kant op kantoor, maar dit detail is subtiel voldoende voor zelfs de meest conventionele werkplek. Ik zou dit combineren met de marinebroek voor een monochromatische look of dragen het onder een witte blazer met slechts een vleugje mouw die uitsteekt.
De top is $ 275 bij L’Agence en is beschikbaar in maten XXS-XXL in drie kleuren. Je kunt het ook ontdekken bij Neiman Marcus, Bloomingdale’s, Intermix, en draaien.
Deze publicatie bestaat uit gelieerde links en Corporette® kunnen commissies maken voor aankopen met links in dit bericht. Zie hier voor veel meer details. Zeg zo heel erg bedankt voor je steun!
{Gerelateerd: we hebben een recente zoektocht naar elegante blouses voor werk gedaan}
Werkkledingverkoop van notitie voor 8.25.22 …
Saks Fifth Avenue – Sale Sale, maar liefst 70% korting!
Neiman Marcus – Verkoop is te koop, maar liefst 75% korting!
NET-A-PORTER-7000+ nieuwe lijnen toegevoegd, maar liefst 80% korting!
NORDSTROM – 7.000 nieuwe markdowns voor vrouwen
Lo & Sons – Maar liefst 50% korting!
Van Mercer – Storehouse Sale: Maar liefst 60% korting
Loft: Summertime Clearance: Maar liefst 70% korting op routinekosten
J.Crew-$ 75 denim en nog veel meer slijtage-nu-stijlen
J.Crew Factory-$ 40- $ 60 korting op alles; $ 10 korting op elke $ 50 die u uitgeeft

Andere verkoopverkoop:
Buffy-Back-to-school spaargeld: maar liefst 15% korting op hun beddengoed
Parachute-Bespaar maar liefst 40% korting op de laatste kans
Verjonging – Verkoop van de woonruimte: maar liefst 30% korting (lezers houden van hun verlichting)

De nieuwste patronen in lingerie de moeite waard om

de meest recente patronen in lingerie te inspecteren die de moeite waard zijn om in te inspecteren
24/10/2020, gepubliceerd door Alanic Global
Wanneer het lingerie betreft, is stijl net zo essentieel als comfort en fit. Lingerie is niet langer beperkt tot exact dezelfde oude fundamentele beha’s en slipje die in bit beschikbaar zijn tot geen kleurvariaties of stijlen. Tegenwoordig produceren ontwerpers zowel delicate als uitgebreide stijlen in lingerie voor vrouwen die aantrekkelijk en aantrekkelijk zijn om naar te kijken en net zo comfortabel om te dragen.

Dit zal uw klanten zeker een gevoel van vertrouwen bieden elke keer dat ze het huis uitlopen. In tegenstelling tot algemene kleding, zijn onderkleding relatief moeilijker te stylen, omdat elke klant zijn eigen eisen heeft wanneer het zowel lingerie als innerlijke slijtage betreft. Daarom hebben alleen toonaangevende lingerieproducenten dat inzicht om te vinden met stijlen die precies gelijk zijn aan alle mogelijke eisen van uw klanten.

Verbluffende Laceybeha’s
Laceybeha’s beschikbaar in opgevulde, naast niet-gepailleerde variaties volgens de vereisten van uw klant, zijn Laceybeha’s het gepraat van de stad onder vrouwen. Ze zijn verkrijgbaar in spectaculaire kleurvariaties zoals lichtroze en gebroken wit met ingewikkeld vervaardigd kanten borduurwerk aan de randen van de bekers of op het volledige lichaam van de kleding. Ongelooflijk lichtgewicht en gevederde zacht om aan te raken, deze beha’s zijn de ideale mix van comfort en stijl. Inclusief intelligente ventilatie en bestaande uit ademende stof, bieden ze altijd ideale ondersteuning en comfort, altijd.

Ga sterk met zwarte lingerie -sets
Soms kiezen klanten voor lingerie sets die elkaar aanvullen zonder te zoeken naar afzonderlijke stukken. De sterke zwarte lingerie -sets zijn de ideale mix van zowel delicate als gedurfde, ontwikkeld om te pronken en je houding te verheffen en tegelijkertijd het hoogste niveau van comfort te bieden. Het sierlijke lacework is prachtig geweven op elk stuk en voelt als niets op de huid. Naadloze stiksels en goed geventileerd materiaal houdt zowel ongemak als irritatie op afstand, terwijl milieuvriendelijk materiaal het hygiënische quotiënt behoudt.

Alanic Worldwide · De meest recente patronen in lingerie die de moeite waard is om het te inspecteren
Geef prioriteit aan comfort in routinematige beha’s
Tijdens het loungen op een luie, rustige dag, willen klanten gewoon iets fundamenteel en comfortabel kiezen. Dit is waar kleurblokroutine -beha’s een rol spelen. Deze beha’s zijn met name ontwikkeld om het comfortniveau te verbeteren en tegelijkertijd maximale ondersteuning te bieden. Begiftig met kussens en bekabelde bekers, deze beha’s zijn verkrijgbaar in variëteiten met volledige dekking en verhogen het frame met allround ondersteuning aan de borsten. Gemaakt van ademende en huidvriendelijke stof, nemen ze op het zweet en behouden ze hygiëne zonder enige vorm van irritatie of ongemak te activeren, zelfs nadat ze de hele dag door zijn gebruikt.

Retailers en bedrijfseigenaren op persoonlijk niveau die ook gebruik willen maken van benijdenswaardige patronen in het ondernemen van mannen, moeten hun tellen op alleen de allerbeste onderkledingproducenten in de VS.

Tags:
lingerie fabrikanten
Lingerie Producers USA
Lingerie groothandel
Lingerie Groothandel USA
ondergoedfabrikanten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Het maken en ontwerpen van Amerikaanse voetbalkleding

Het maken en ontwerpen van Amerikaanse voetbalkleding
11/06/2019, geplaatst door Alanic Global
Amerikaans voetbal is inderdaad een geweldige sport om te spelen. De sport heeft zijn eigen visuele identiteit waarvoor American Football Jersey een opmerkelijke bijdrage levert. De trui bevat de naam en het logo van het team, de naam van de spelers, het trui -nummer, de sponsornaam en het logo en een groot aantal andere details. Dit geeft deze truien hun unieke identiteit. Maar weet je dat er veel moeite is om deze truien te maken en te ontwerpen? Er zijn verschillende factoren die in gedachten moeten worden gehouden voor het maken van deze stijlvolle Amerikaanse voetbalkleding die een integraal onderdeel van de sport vormt.
Kleurcombinatie
Dit speelt een sleutelrol om uw sportkleding er stijlvol uit te laten zien. Omdat de voetbalkleding bestaat uit truien en bodems, zou het hebben van een monochromatische outfit er echt smakeloos uitzien. In plaats daarvan kunt u gaan voor slimme kleurencombinaties zoals rood en blauw, zwart en wit, geel en groen, paars en oranje, enzovoort.

Slimme grafische ontwerpen
Om ervoor te zorgen dat uw trui de slimste ontwerpen heeft, moet u het grafische ontwerp laten doen van de meest innovatieve en creatieve grafische ontwerpers. Als u uw teamlogo hebt, dan is het goed en wel. U kunt gewoon hetzelfde krijgen. Maar als je er geen hebt, het is het beste dat je je teamlogo zo snel mogelijk hebt ontworpen. Uw logo zou zodanig moeten zijn dat het in een notendop spreekt voor de geest van uw team en de sport. Logo’s wanneer prachtig gedaan, laat een onuitwisbare indruk achter op de geest van de kijker.
Voetbaljersey lettertypen
Heb je je ooit gerealiseerd dat lettertypen een grote rol spelen in het uiterlijk van de logo’s, namen en andere functies in je Amerikaanse voetbalshirt? Dit is misschien wel het meest opwindende deel van grafisch ontwerp. U kunt uiteraard kiezen uit een groot aantal lettertypen, inclusief hun grootte en kleur. Een deskundige grafisch ontwerper zou u er waarschijnlijk echter beter mee kunnen begeleiden. Enkele van de populaire lettertypen die op grote schaal zijn gebruikt in voetbalshirts zijn Russel Square, Optima, Peignot, Vag afgerond, Neue Helvetica, Serpentine, Gill Sans, Industria en Antique Olive.

Vraagt ​​u zich af waar u zulke truien kunt halen? Welnu, u kunt het krijgen van elke toonaangevende fabrikant die u kan voorzien van groothandel Amerikaanse voetbalkleding. Ze geven u ook de optie van maatwerk en ook goedkopere prijzen voor bulkorders.

Tags:
Amerikaanse voetbalkleding
Amerikaanse voetbalkleding
Amerikaanse fabrikanten van voetbalkleding
Amerikaanse voetbalshirt
Groothandel Amerikaanse voetbalkleding

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Hoe style grafische T -stukken? : 6 edgy kledingconcepten voor jongens!

Precies hoe u grafische T -stukken kunt stylen? : 6 edgy kledingconcepten voor jongens!
01/08/2022, gepubliceerd door Alanic Global

Zijn grafische T -stukken uw favoriete streetwear? Welnu, grafische T -shirts met verschillende stijlen en boeiende prints zijn uiteindelijk een garderobe die essentieel is voor hedendaagse jongens. Hier hebben we een paar van de coolste straatkleding besproken met grafische T -stukken om je modespel te groeven. Als u een bedrijfseigenaar bent, opgewonden om gedrukte T -stukken voor mannen aan te schaffen, coördineert u met een van de eminente kledingstukken Groothandels USA met een uitgebreide collectie modewar te kopen in bulk topgrafische T -stukken met unieke ontwerpen.
Rode grafische T -shirt en beige broek

Heb je vanavond koffieplannen? Wil je iets versierd dragen en comfortabel zijn voor je hangout-tijd met je vrienden? Combineer vervolgens een zachte grafische T-shirts in felrode kleur die pakkende zinnen of abstracte patronen portretteert met je crèmekleurige broek en zwarte sneakers. Gooi je zwarte zonnebril op en je bent bereid om de vrouwen te laten kwijlen!
Grijze grafische tee met lichtblauwe jeans

Niets ziet er veel meer dapper uit dan een grafisch T -shirt met denim. Team je grafische T-shirts in grijze schaduw die zowel opvallende als ingenieuze kunstwerken vertoont met je traditionele vervaagde denim en witte sneakers om er zowel Uber-Cool als te onstuimig uitzien.
Groen bedrukt T -shirt en zwarte denim

Heb je een lunch datum gedurende de dag of een charmante filmavond? Je kunt een grafische T-shirts selecteren in een donkere milieuvriendelijke kleur gemaakt met ademende materialen om te integreren met je zwarte denim en witte stijlvolle schoenen om het hart van je vrouw te winnen met je hunky en knap uiterlijk.
Zwarte grafische T -shirt en kaki shorts

Vraagt ​​u zich af wat u moet dragen voor uw reis met vrienden? Heeft u aankomende vakantieplannen? Vervolgens stellen we dat je een zwarte T-shirts combineert met het projecteren van coole prints, ongebruikelijke stijlen of eigenzinnige citaten met kaki shorts en zwarte sneakers om je stijlverklaring te rocken, met ultra-coole vibes!
Wit bedrukt T -shirt met donkerblauwe denim

Wil je dat je straatkleding je geweldige persoonlijkheid weerspiegelt? Team je witte grafische T -shirts die sterke indrukken of geestige teksten benadrukken met je marine -denim en witte geroosterde schoenen om zowel ongelooflijk zacht als trendy te lijken.
Lichtroze grafische tee evenals grijze chino

Iets nodig om te dragen voor uw relaxte bedrijfsplannen? Vervolgens kunt u een licht roze T -shirts contrasteren met een duidelijk beeld, boeiende patronen of zinvolle woorden met uw grijze chino. Leg dit ensemble met je zwarte blazer en gooi op zwarte oxford -schoenen om een ​​gepolijste en stijlvolle look te bereiken. Als je de jas weggooit en overschakelt naar witte sneakers, kan exact dezelfde kleding een trendy keuze zijn voor relaxte slijtage.
Als retailer, die geïnteresseerd is om de collectie herenkleding van uw winkel met grafische T-stukken bij te werken, moet u samenwerken met een best beoordeelde bovenkledingleverancier, op dezelfde manier bekend als de allerbeste onder aangepaste kledingfabrikanten. Dit helpt u om groothandel te kopen of Dapper-grafische T-stukken te personaliseren in opvallende afdrukken, leuke stijlen en dynamische motieven.
Tags:
Kleding Groothandelaren VS
Aangepaste kledingfabrikanten
Aangepaste kledingproducenten in de VS.
Aangepaste kledingproducenten VS
Groothandel op maat gemaakte kleding fabrikanten
Groothandel aangepaste kledingproducenten in Las Vegas
Groothandel aangepaste kledingproducenten in New York

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen