Een westerse stijl Controleer deze Independence Day

Het enthousiasme van het uiten van patriottisme door de kleuren van onze natie te dragen en ze met trots te pronken zijn, is een van de mooiste gevoelens ooit. Of het nu de etnische manier is of de moderne draai, het dragen van de driekleur is een kwestie van immense moed! Terwijl veel geselecteerde standaard outfits; Een moderne outfit proberen kan ook een geweldig idee zijn. Maar er is een dunne lijn om liberaal te zijn met je mode -keuzes en helemaal verkeerd te gaan. Dus hier hebben we een checklist voor al onze charmante dames voor hen om uit te steken in de menigte, om hun aantrekkingskracht het beste te zien.

De must-haves:
De truc is om drie kleuren in je garderobe op te nemen – wit, saffraan en groen. Je bent helemaal klaar om te gaan door alleen maar meerdere elementen te mixen en matchen voor je outfit om de gelegenheid te verslaan. Laten we nu eens kijken naar de westerse stijl Controleer deze onafhankelijkheidsdag.

1. De elegante en casual look:
Als AS Monaco Thuisshirt je graag de Indiase Tigres UANL Thuisshirt tricolor wilt dragen, maar zonder veel te pronken, zal deze casual look je comfortabel houden in je eigen huid. Een bloemen oranje rok met een bloemengedrukte witte crop top, en een groene sjaal zal zeker het patriottische gevoel hoog houden zonder te bestaan voor de mode- Valencia Thuisshirt en stijlquotiënt. Je kunt deze look samenwerken met een elegante witte vastgebonden pols genieten en zwarte buikschoenen.

2. Een sportieve diva:
Sommige vrouwen dragen graag een casual blik over dressisch dressisch dretical gelegenheden. Daarom is het dragen van een groene of saffraankleurige short met een witte T -shirt de beste kleding om je liefde voor de tricolor te tonen. Je kunt die kijken met een groene sjaal of een groene ketting of een groene tas. Je kunt ook de kleuren ruilen voor de verschillende ensemble -looks. Als je twee gewaagde kleuren wilt dragen, zou het aantrekken van een saffraan T -shirt met groene shorts wonderen doen! Maak je geen zorgen als je niet graag shorts draagt! Draag gewoon pyjama met de gegeven ensembles.
Bron: Amazonaws.com [SC: MediaD]

3. Een feestdiva -look:
Feest op de Dag van Independence? We hebben deze elegante look voor jou! Flaunt de groene jurk die je onlangs hebt gekregen of van je oude garderobe en samen met een wit jasje! Saffron -tas zal de patriottisme touch toevoegen zonder dat je het doet.
Hoewel het verkleinen slechts een manier is om de onafhankelijkheidsdag te vieren, zijn er andere opmerkelijke manieren om patriottisme af te beelden. Hier is hoe je dat kunt doen!

Bron: Amazonaws.comother manieren om patriottisme op je mouwen te dragen –
4. Haarhoogtes:
Je hoeft niet overboord te gaan terwijl je een haarkleur draagt voor Independence Day. Slechts een paar haarstrepen in de tricolor en het zou er perfect uitzien. Je zou ook de tijdelijke hoogtepunten kunnen proberen die een week lang zouden duren.

Laat de fashionista in je gekleurd worden in het patriottisme, deze onafhankelijkheidsdag! We wensen je een zeer opgetogen onafhankelijkheidsdag.
We hopen dat dit bericht op westerse stijl controleert of deze onafhankelijkheidsdag je de inspiratie voor je outfit kan geven. Laat het ons weten in de reacties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *