Grandmother Secret Appeal Diy Diary onthuld- 5 magisch haar en gezichtsbehandelingen

Als je veel oma hebt geknuffeld toen je een kind was, naast de liefde en genegenheid, is het waarschijnlijk een excuus voor jou om te spelen om te spelen Met haar haar en huid, zo zacht en soepel, veerkrachtig en leuk! Vraag me af hoe ze die vlekkeloze huid en veerkrachtige sloten heeft gekregen? Hier zijn grootmoeder haargeheimen en huidregimes, we brengen je aan!
[Lees ook: World Appeal Secrets van overal]

Grootmoeder haargeheimen
1. Een van de best bewaarde grootmoeder haargeheimen, zou geen föhn gebruiken, maar de natuur toestaan ons haar te drogen. Föhndrogers beschadigen de haarlokken wanneer ze vrij vaak worden gebruikt, en daarom waarschuwde oma ons ongeveer hetzelfde.
Bron: taopic.com2. Geloof het of niet, in die dagen zouden vrouwen hun haar poetsen en 100 beroertes tellen. Dit hielp bij de bloedcirculatie en de verwikkeling van het haar en stimuleerde haarzakjes om sterk te blijven. Koop een borstel met matige tot zachte haren, om het haar of de hoofdhuid niet te schaden.
Bron: Shopify.com3. Hotoliebehandelingen die eenmaal per week zijn gedaan, zouden je helpen om glanzende lange en verbluffende lokken te krijgen, zeggen grootmoeders over de hele wereld. Dit helpt de pH -balans terug te brengen naar het haar en de hoofdhuid en helpt ook de haarstrengen te voeden.

Bron: probu.co.uk4. Gesplitste punten zijn bedekt en ze veroorzaken haarverlies in een mum van tijd, daarom heeft oma haar haar altijd eens in de vijftien dagen bijgesneden. Trimmen werd gedaan om de gesplitste repen weg te houden, wat duidt op niet veel meer haarverlies.
Bron: Girlterest.com5. Oma doorweekte een kopje fenegriekzaden in water ‘s nachts en grondde de zaden in de ochtend in een pasta. Deze pasta waste ze af met hetzelfde water waar de zaden door werden gedrenkt en met een beetje shampoo voor veel meer schoonmaken.

[SC: Mediad]
Bron: blogspot.com dat was haar geheime haarrecepten.

Laten we een aantal eeuwenoude gezichtsbehandelingen controleren, zullen we?
1. Om de huid fris en soepel te houden, werd oma gebruikt om limoenwater te mengen met water (1: 1) en aan te brengen op het gezicht om acne -markeringen, puistjes en littekens of vlekken en donkere vlekken te ontdoen. Dit hielp haar een zeer heldere teint te verkrijgen
Bron: Diyprojects.tips2. Oma had destijds geen commerciële exfoliatiediensten voor Skin. Wat ze deed was om een halve limoen te wrijven ondergedompeld in suikerkorrels om van dode huidcellen en de zomertan van haar huid af te komen. Snijd een halve limoen en dompel het in een kom met suiker, en wrijf royaal maar zachtjes over de huid. Wacht tien minuten en spoel het masker af. U kunt ook een theelepel kokosnootpasta aan de mix toevoegen voor veel meer hulp!

Bron: uremboshop.co.uk5. Oma sliep goed, maar vaak vanwege het gezondheidsprobleem zou donkere kringen onder de ogen hebben. Plaats rauwe aardappelplakken onder de ogen en wacht tien minuten. Zodra tien minuten zijn gedaan, moet u de plakjes en zijn overblijfselen van het gezicht wassen.
Bron: Ytimg.com was tien Zwitsers Voetbalelftal Thuisshirt jaar oud Oudden Days Face -behandelingen en haarverzorgingsgeheimen oma’s gehouden in hun kat. We hebben ze naar je gebracht zodat je geen bom hoeft uit te geven aan behandelingen bij het bekijken van de salons. We hopen dat je PSV Eindhoven Thuisshirt deze tien geheimen leuk vond en ze ook zou uitproberen, en schrijven in de recepten en behandelingen van Secret Appeal die je oma ook gebruikte.
Blijf verbluffend en ga au naturale, omdat je haar en huid niet veel hechten aan chemische behandelingen en producten, zoveel als ze zouden doen met natuurlijke producten. De volgende keer zullen we echter veel meer schrijven over de oplossingen AC Milan Thuisshirt van haarverlies en huidbehandelingen waar de moderne wetenschap overheen is!

Gehoord over de handverlottingbehandeling? Hier is de primeur!

We hebben gehoord van skinlightning -concepten die werken als magie onder de steun van een deskundige huidafscheider in de salons? Maar ze zijn te duur om te genieten en hebben vaak veel meer nodig dan één vergadering. Daarom willen we een paar verhelderende handbehandelingen met u delen die gemakkelijk thuis kunnen worden gedaan, geen gedoe die we beloven. Bekijk de vijf eenvoudige WEASY HELDERENDE HAND -behandelingen rechtstreeks uit uw keuken. Gebruik ze maximaal en zorg ook voor die handen, die zijn verbrand en gebruind.
DIY Vijf ongelooflijke huidverheldende behandelingen voor handen
Bekijk Atalanta BC Thuisshirt de vijf eenvoudige WEASY HELDERENDE HAND -behandelingen rechtstreeks uit uw keuken. Gebruik ze maximaal en zorg ook voor die handen, die zijn verbrand en gebruind.

1. Citroen en suiker
We zouden u vragen om voor de huid op uw handen te zorgen en veel zoals u zou doen voor de huid in het gezicht en de nek. Hier hebben we een kopje melk, suiker en een grote gesneden citroen nodig. Koop een loofah om ook de handen te schrobben. Begin met royaal het wassen van de handen met melk, die er lastuage aan zit dat helpt bij het reinigen en hydrateren van de versleten huid. Doe dit tien minuten en neem dan de citroenschijfje en dep een beetje suiker op zijn vlezige deel. Masseer de huid voorzichtig tien minuten op handen met het brouwsel van het citroensuiker en wacht een half uur of totdat de huid opdroogt. Was van onder koud water en gebruik Loofah terwijl u dit doet, om dode huidcellen te helpen elimineren. Dit moet twee keer per week worden gedaan nadat je elke dag thuis bent gekomen.
Bron: caramelpotatoes.com2. Rijstmelk te hulp
Neem een kopje vers gemaakte rijstmelk (meng een kop natte rijst in een blender met kwart bekerwater) en breng het royaal over de huid op je handen en aan de achterkant van de palm aan. Gebruik hiermee voorzichtig cirkelvormige bewegingen om de huid te masseren. Hierdoor kan de huid van dode cellen afkomen, terwijl de in rijst gevonden siliciumolie zou helpen om de huidtextuur ook te hydrateren en te verlichten. Was na een half uur af en klop droog. Dit is een van de gemakkelijkste huidverheldende behandelingen die driemaal per week thuis moeten worden gedaan.
Bron: blogspot.com3. Honing, citroen en bakpoeder
Je handen zijn versleten en uitgeput van voeding en hydratatie, daarom zouden we een kopje citroensap, een eetlepel honing en een theelepel bakpoeder nodig hebben om de huid er weer levendig uit te laten zien. Meng de drie met een AS Monaco Thuisshirt lepel in een grote kom en wrijf de handen zachtjes met hetzelfde gedurende tien minuten, totdat je voelt dat het drankje vrij goed in de huid is gedrenkt. Herhaal als je wilt, en laat veel meer hydratatie de huid binnenkomen terwijl de bakpoederkorrels dode huidcellen verwijderen en de vitamine C in kalk helpt de huid op natuurlijke wijze te bleken. Was af en klop droge- doe dit driemaal per week.

[SC: Mediad]
Bron: pinterest.com4. Rijstmeel, kurkuma en tomaat
De siliciumolie in rijst en de antioxidanten die worden gevonden in Haldi en River Plate Thuisshirt tomaten kunnen helpen de handen in minder dan tien minuten witter te maken, indien dagelijks gedaan. Je zou een kopje rijstmeel, een eetlepel tomatenpuree en een snufje haldi nodig hebben. Meng ze goed en breng het over de handen aan als een huidcrème en wacht tien minuten. Was de handen af en klop het droog. Je handen zouden ontdoen van dode huidcellen, gezien het feit dat peeling plaatsvindt en de tomaat met lycopeen erin helpt de huid op natuurlijke wijze bleken met deze huidverhelderende behandeling.

[Lees ook: handcrème met SPF]
Bron: styleBees.com5. Honing, Griekse yoghurt en limoen
Om in minder dan een week felle handen te hebben, zou je drie hoofdingrediënten nodig hebben. Een kopje Griekse yoghurt, een eetlepel honing en een liter kopje limoensap. Meng de drie met een lepel in een grote kom en wrijf de handen zachtjes met hetzelfde gedurende tien minuten, totdat je voelt dat het drankje vrij goed in de huid is gedrenkt. De vitamine C in limoen werkt als een voedend middel en een huidverlichter, terwijl kwaadaardige zuur in yoghurt helpt bij het exfoliëren en voeden van de huid, en honing de huid hydrateert. Een van de beste en gemakkelijkste huidverlottigende behandeling thuis.

[Lees ook: Beste gezichtswas voor een vette huid]
Bron: LadyFormula.com We zullen in de komende dagen veel meer huismiddeltjes delen voor het bleken van de huid, maar probeer deze eerst en laat ons weten hoe goed het werkte.