Grandmother Secret Appeal Diy Diary onthuld- 5 magisch haar en gezichtsbehandelingen

Als je veel oma hebt geknuffeld toen je een kind was, naast de liefde en genegenheid, is het waarschijnlijk een excuus voor jou om te spelen om te spelen Met haar haar en huid, zo zacht en soepel, veerkrachtig en leuk! Vraag me af hoe ze die vlekkeloze huid en veerkrachtige sloten heeft gekregen? Hier zijn grootmoeder haargeheimen en huidregimes, we brengen je aan!
[Lees ook: World Appeal Secrets van overal]

Grootmoeder haargeheimen
1. Een van de best bewaarde grootmoeder haargeheimen, zou geen föhn gebruiken, maar de natuur toestaan ons haar te drogen. Föhndrogers beschadigen de haarlokken wanneer ze vrij vaak worden gebruikt, en daarom waarschuwde oma ons ongeveer hetzelfde.
Bron: taopic.com2. Geloof het of niet, in die dagen zouden vrouwen hun haar poetsen en 100 beroertes tellen. Dit hielp bij de bloedcirculatie en de verwikkeling van het haar en stimuleerde haarzakjes om sterk te blijven. Koop een borstel met matige tot zachte haren, om het haar of de hoofdhuid niet te schaden.
Bron: Shopify.com3. Hotoliebehandelingen die eenmaal per week zijn gedaan, zouden je helpen om glanzende lange en verbluffende lokken te krijgen, zeggen grootmoeders over de hele wereld. Dit helpt de pH -balans terug te brengen naar het haar en de hoofdhuid en helpt ook de haarstrengen te voeden.

Bron: probu.co.uk4. Gesplitste punten zijn bedekt en ze veroorzaken haarverlies in een mum van tijd, daarom heeft oma haar haar altijd eens in de vijftien dagen bijgesneden. Trimmen werd gedaan om de gesplitste repen weg te houden, wat duidt op niet veel meer haarverlies.
Bron: Girlterest.com5. Oma doorweekte een kopje fenegriekzaden in water ‘s nachts en grondde de zaden in de ochtend in een pasta. Deze pasta waste ze af met hetzelfde water waar de zaden door werden gedrenkt en met een beetje shampoo voor veel meer schoonmaken.

[SC: Mediad]
Bron: blogspot.com dat was haar geheime haarrecepten.

Laten we een aantal eeuwenoude gezichtsbehandelingen controleren, zullen we?
1. Om de huid fris en soepel te houden, werd oma gebruikt om limoenwater te mengen met water (1: 1) en aan te brengen op het gezicht om acne -markeringen, puistjes en littekens of vlekken en donkere vlekken te ontdoen. Dit hielp haar een zeer heldere teint te verkrijgen
Bron: Diyprojects.tips2. Oma had destijds geen commerciële exfoliatiediensten voor Skin. Wat ze deed was om een halve limoen te wrijven ondergedompeld in suikerkorrels om van dode huidcellen en de zomertan van haar huid af te komen. Snijd een halve limoen en dompel het in een kom met suiker, en wrijf royaal maar zachtjes over de huid. Wacht tien minuten en spoel het masker af. U kunt ook een theelepel kokosnootpasta aan de mix toevoegen voor veel meer hulp!

Bron: uremboshop.co.uk5. Oma sliep goed, maar vaak vanwege het gezondheidsprobleem zou donkere kringen onder de ogen hebben. Plaats rauwe aardappelplakken onder de ogen en wacht tien minuten. Zodra tien minuten zijn gedaan, moet u de plakjes en zijn overblijfselen van het gezicht wassen.
Bron: Ytimg.com was tien Zwitsers Voetbalelftal Thuisshirt jaar oud Oudden Days Face -behandelingen en haarverzorgingsgeheimen oma’s gehouden in hun kat. We hebben ze naar je gebracht zodat je geen bom hoeft uit te geven aan behandelingen bij het bekijken van de salons. We hopen dat je PSV Eindhoven Thuisshirt deze tien geheimen leuk vond en ze ook zou uitproberen, en schrijven in de recepten en behandelingen van Secret Appeal die je oma ook gebruikte.
Blijf verbluffend en ga au naturale, omdat je haar en huid niet veel hechten aan chemische behandelingen en producten, zoveel als ze zouden doen met natuurlijke producten. De volgende keer zullen we echter veel meer schrijven over de oplossingen AC Milan Thuisshirt van haarverlies en huidbehandelingen waar de moderne wetenschap overheen is!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *