Gehoord over de handverlottingbehandeling? Hier is de primeur!

We hebben gehoord van skinlightning -concepten die werken als magie onder de steun van een deskundige huidafscheider in de salons? Maar ze zijn te duur om te genieten en hebben vaak veel meer nodig dan één vergadering. Daarom willen we een paar verhelderende handbehandelingen met u delen die gemakkelijk thuis kunnen worden gedaan, geen gedoe die we beloven. Bekijk de vijf eenvoudige WEASY HELDERENDE HAND -behandelingen rechtstreeks uit uw keuken. Gebruik ze maximaal en zorg ook voor die handen, die zijn verbrand en gebruind.
DIY Vijf ongelooflijke huidverheldende behandelingen voor handen
Bekijk Atalanta BC Thuisshirt de vijf eenvoudige WEASY HELDERENDE HAND -behandelingen rechtstreeks uit uw keuken. Gebruik ze maximaal en zorg ook voor die handen, die zijn verbrand en gebruind.

1. Citroen en suiker
We zouden u vragen om voor de huid op uw handen te zorgen en veel zoals u zou doen voor de huid in het gezicht en de nek. Hier hebben we een kopje melk, suiker en een grote gesneden citroen nodig. Koop een loofah om ook de handen te schrobben. Begin met royaal het wassen van de handen met melk, die er lastuage aan zit dat helpt bij het reinigen en hydrateren van de versleten huid. Doe dit tien minuten en neem dan de citroenschijfje en dep een beetje suiker op zijn vlezige deel. Masseer de huid voorzichtig tien minuten op handen met het brouwsel van het citroensuiker en wacht een half uur of totdat de huid opdroogt. Was van onder koud water en gebruik Loofah terwijl u dit doet, om dode huidcellen te helpen elimineren. Dit moet twee keer per week worden gedaan nadat je elke dag thuis bent gekomen.
Bron: caramelpotatoes.com2. Rijstmelk te hulp
Neem een kopje vers gemaakte rijstmelk (meng een kop natte rijst in een blender met kwart bekerwater) en breng het royaal over de huid op je handen en aan de achterkant van de palm aan. Gebruik hiermee voorzichtig cirkelvormige bewegingen om de huid te masseren. Hierdoor kan de huid van dode cellen afkomen, terwijl de in rijst gevonden siliciumolie zou helpen om de huidtextuur ook te hydrateren en te verlichten. Was na een half uur af en klop droog. Dit is een van de gemakkelijkste huidverheldende behandelingen die driemaal per week thuis moeten worden gedaan.
Bron: blogspot.com3. Honing, citroen en bakpoeder
Je handen zijn versleten en uitgeput van voeding en hydratatie, daarom zouden we een kopje citroensap, een eetlepel honing en een theelepel bakpoeder nodig hebben om de huid er weer levendig uit te laten zien. Meng de drie met een AS Monaco Thuisshirt lepel in een grote kom en wrijf de handen zachtjes met hetzelfde gedurende tien minuten, totdat je voelt dat het drankje vrij goed in de huid is gedrenkt. Herhaal als je wilt, en laat veel meer hydratatie de huid binnenkomen terwijl de bakpoederkorrels dode huidcellen verwijderen en de vitamine C in kalk helpt de huid op natuurlijke wijze te bleken. Was af en klop droge- doe dit driemaal per week.

[SC: Mediad]
Bron: pinterest.com4. Rijstmeel, kurkuma en tomaat
De siliciumolie in rijst en de antioxidanten die worden gevonden in Haldi en River Plate Thuisshirt tomaten kunnen helpen de handen in minder dan tien minuten witter te maken, indien dagelijks gedaan. Je zou een kopje rijstmeel, een eetlepel tomatenpuree en een snufje haldi nodig hebben. Meng ze goed en breng het over de handen aan als een huidcrème en wacht tien minuten. Was de handen af en klop het droog. Je handen zouden ontdoen van dode huidcellen, gezien het feit dat peeling plaatsvindt en de tomaat met lycopeen erin helpt de huid op natuurlijke wijze bleken met deze huidverhelderende behandeling.

[Lees ook: handcrème met SPF]
Bron: styleBees.com5. Honing, Griekse yoghurt en limoen
Om in minder dan een week felle handen te hebben, zou je drie hoofdingrediënten nodig hebben. Een kopje Griekse yoghurt, een eetlepel honing en een liter kopje limoensap. Meng de drie met een lepel in een grote kom en wrijf de handen zachtjes met hetzelfde gedurende tien minuten, totdat je voelt dat het drankje vrij goed in de huid is gedrenkt. De vitamine C in limoen werkt als een voedend middel en een huidverlichter, terwijl kwaadaardige zuur in yoghurt helpt bij het exfoliëren en voeden van de huid, en honing de huid hydrateert. Een van de beste en gemakkelijkste huidverlottigende behandeling thuis.

[Lees ook: Beste gezichtswas voor een vette huid]
Bron: LadyFormula.com We zullen in de komende dagen veel meer huismiddeltjes delen voor het bleken van de huid, maar probeer deze eerst en laat ons weten hoe goed het werkte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *