Het dragen van de ontwerper flanellen van mannen?- Hier is een knowhow!

Met behulp van herenontwerper flanellen shirts?- hier is een knowhow!
12/05/2016, gepubliceerd door Alanic Global
Een plaid tee -shirt is een van de meest charmante kledingstukken waar iedereen naar bezit, dankzij popsterren Kurt Cobain en Paul Banyan die ze overnacht overnachting maakten. Maar vaak wordt het echt moeilijk om erachter te komen hoe te stylen zonder te verschijnen als een boer, houthakker of een tevreden hipster. Dus hier hebben we een paar van het benodigde beleidsmaatregelen samengebracht om een ​​geruit T -shirt te laten werken. Echter, voordat u daarop gaat, inspecteren de onmiskenbare geschiedenis.
Een korte blik op de geschiedenis van flanellen shirts
Flanel, gezien het feit dat de ontwikkeling ervan in de jaren 90 door een subcultuur, in de volksmond begrepen als grunge, zijn voet in de afgelopen leeftijd heeft ontdekt van een materiaal tot een speciale geruite print. Hoewel het in vroegere tijden een goed begrepen jurkcode was voor de arbeidersklasse, met name boeren, heeft het langzaam de interesse van veel man en dame uit verschillende genres aangewakkerd en tot nu toe een traditionele voorkeur gebleven.

Dingen om in gedachten te houden
Ga je je herenontwerper flanellen T -shirts naar veel meer dan één plaatsen dragen? Vervolgens moet u voldoen aan de onderstaande richtlijnen om ze precies goed te doen.

>> zowel materiaal als fit
Of het nu verkleed is voor het kantoor of een relaxte uitje, je zou niet uit de locatie kijken met je flanellen shirt. Dus kies die met getrimde sneden die je torso flatteren in plaats daarvan in je mouwen stapelt als een dik, zwaargewicht T -shirt dat meestal de neiging heeft om te doen. Dus als je op weg bent naar kantoor, kun je zeker je zachte geruite T -shirt samenwerken met een blazer en een broek zonder er net zo goed uit te zien of je ongemakkelijk te voelen. Bovendien is een lichtgewicht materiaal de slimste optie voor zowel de hete als de vochtige zomer.

>> Rood kan niet uw enige keuze zijn
Flanel T -shirts roepen vaak visioenen van rood op in het patroon. In feite hebt u mogelijk een houthakker waargenomen met behulp van plaids in combinatie van rood en andere kleuren. Het maakt niet uit hoe traditioneel het eruit ziet, je kunt erachter geloven en een beetje experimenteren om exact dezelfde knellook te voorkomen. Dus doe je weddenschap voor degenen in een speciale en een veel meer eigentijdse combinatie van zowel blauw als grijs of olijfgroen, rijk grijs en bordeaux.

Retailers moeten dit punt ook in gedachten houden en hun voorraden verlengen met groothandel heren flanellen T -shirts in andere tinten zoals zwart, grijs, groen, geel en paars, behalve rood.

>> Denk aan het gelaagdheidspotentieel
Of het nu gaat om winterochtend of een lentemiddag, je kunt zeker een laag over je flanellen T -shirt gebruiken of dragen als een laag. Terwijl een marine erwtenjas over een zwart en blauw geruit tee shirt een fijn afgestemde touch kan toevoegen aan het hele silhouet, waarbij een open geel en milieuvriendelijk T-shirt over een witte T-shirts overeenkomt met uw relaxte sfeer Dat je misschien wilt verspreiden met je outfit.

Dit zijn slechts enkele hints om een ​​beste look met deze shirts te vinden. Dus handelaren moeten dit beleid in gedachten houden, terwijl ze op heren flanel T -shirts groothandel hebben en ook hun klanten bij hen helpen.

Tags:
Herenontwerper flanellen shirts
Heren flanellen T -shirts groothandel
groothandel heren flanellen shirts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *